Praktijk Janet de Jonge
Relatietherapie en trainingen

Relatietraining ‘Houd me Vast’

‘Houd me vast’ is een EFT-training, gebaseerd op het gelijknamige boek van Sue Johnson.
Dit is een wereldwijde bestseller die het herstellen en verdiepen van relaties toegankelijk
heeft gemaakt voor het grote publiek.


Het is een training voor stellen die willen investeren in hun relatie en hun relatie willen verbeteren in korte tijd. 

Je leert anders kijken naar de patronen in je relatie. Je leert liefde begrijpen, negatieve patronen stoppen, onderliggende emoties, gevoeligheden, behoeften en verlangens te herkennen en ook uit te spreken naar elkaar. 

Je leert jezelf en elkaar beter begrijpen. Dit zorgt voor (nog) meer verbinding en een (nog) veiliger en stevigere basis voor jullie relatie.


De training is geschikt voor stellen die willen werken aan hun relatie en daarin veel op eigen kracht kunnen doen. Het groepsprogramma is effectief en krachtig, maar is niet vervangend voor therapie. Zie het als een relatiebooster. Tijd voor elkaar, fijne momenten en versteviging

voor de toekomst.


Stellen ervaren na de training meer tevredenheid over hun relatie en geven aan minder conflicten met elkaar te hebben dan voorheen.
Uit diverse onderzoeken is gebleken dat de ‘Houd me Vast’ training je relatie snel en blijvend verbetert. De methode kent een heldere routekaart. 

Het is een groot cadeau voor jezelf, elkaar en jullie eventuele kinderen!


De basis kent een heldere structuur met o.a. een boek, werkboek filmpjes en oefeningen. Gezamenlijke gedeeltes worden afgewisseld met opdrachten samen met jouw partner, die deels worden begeleid door ons. Huiswerkopdrachten maken deel uit van de training.


De training is geschikt voor iedereen die bereid is te reflecteren op eigen gedrag en emoties en open staat voor persoonlijke groei in relatie tot de ander.

Neem gerust contact op voor meer informatie.


De training is niet geschikt als je op het punt staat de relatie te verbreken of als er sprake is
van een (recente) affaire. Daarvoor kunnen we beter apart in gesprek gaan.